Czas na zmiany wiec:
Wszystkich serdecznie zapraszam do staro powstalego klanu na xfire http://www.xfire.com/clans/xpt/
Wszystko powstaje na nowo, więc jesli macie jakies pomysly no to prosze kierowac sie do mnie. Wszytskie informacje znajdziecie na wyzej podanym linku.
Jesli chodzi o rekrutacje to kierujcie się do mnie (na pw, polecam na xfire bo tam czesto jestem), lub tez do wyzej postawionych uzytkownikow/adminow.
*Temat zamkniety by nie nabijac postow nie potrzebnymi sprawami*
Proszę ktoregos z modow o "przyklejenie"
Pozdrawiam, ZeFFir
[ Dodano: 2008-01-24, 13:24 ]
No wiec tak, gier mozna dodac TYLKO 10, wiec musimy uzgodnic co bedzie widnialo w klanie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Renger 2008-02-09, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
no dobra to może ja zacznę...
proponuję wywalić z klanu gry w które jest najmniej godzin takie jak np. Medal of Honor Allied Assault czy CS 1.6
zamiast nich proponuję popatrzeć na profile klanowiczów i wstawić te gry w które najczęściej gramy
ja oczywiście proponuję dodać WoW'a
[20:30] Hate69: ale wiesz... nie przesadzajmy bądzmy jakoś otwarci... w sumie 10 gier mamy nie? to np dajmy że 3 FPP, 3 MMO, 3RTS i 1 no nie wiem...
Ten pomysl jet wporzo, ale potrzeba wiecej popierajacych
[ Dodano: 2008-02-06, 21:05 ]
Obecna lista:
# v Game Past 7 Days Total
1 Wolfenstein: Enemy Territory 137 hours 2 810 hours
2 WarRock 92 hours 2 060 hours
3 Lineage II 89 hours 1 803 hours
4 Quake III Arena 1 hour 1 172 hours
5 World of Warcraft 5 hours 287 hours
6 Call of Duty United Offensive Multiplayer 2 hours 233 hours
7 Guild Wars 5 hours 236 hours
8 Grand Theft Auto: San Andreas 22 hours 329 hours
Total: 8 934 hours
2 wolne miejsca piszcie co dodac - jesli komus cos nie pasuje piszcie !
Ps. poprzeczka minimum 100h
Chcialbym zorganizowac pierwszy spar w WarRock'u. Potrzebuje osmiu playerow ktorzy maja ochote na wspolna zabawe Nikt nie musi jakos swietnie grac - bez przesady my mamy sie tutaj dobrze bawic.
Zgloszenia przyjmuje: tu, xfire, pw, email (xpt@xfire.net.pl) - prosze podac nick z wR, i klase postaci.
Wszystkich serdecznie zapraszam
Znak * oznacza ze cos moze ulec zmianie
Znak + oznacza niezdecydowanego gracza
Przepraszam wszystkich za blad ^^
------
Kiedy wam bedzie pasowac?
Ostatnio zmieniony przez ZeFFir 2008-02-12, 17:00, w całości zmieniany 13 razy
Wypas jeszcze jedna lub dwie osoby (jesli Renger nie da rady )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum